Alles Wat Je Moet Weten Over De Gasketelwet 

https://www.testo.com/

Als het gaat om warmtegeneratie zijn gasketels een populaire keuze in heel Europa. Maar wist je dat er sinds 26 september 2015 strengere wettelijke voorschriften zijn ingevoerd voor de exploitatie van gasketels? Heeft u een gasketel die ouder is dan een decennium of ouder, dan moet u er direct voor zorgen dat u voldoet aan de nieuwe gasketelwetgeving. Maar hoe weet u zeker dat u voldoet aan de wetgeving? Dit is waar Testo.com te hulp schiet. In deze blogpost leggen we uit wat de nieuwe gasketelwet is en waarom de aankoop van meetinstrumenten van Testo.com noodzakelijk is voor een veilige en wettelijke werking van uw gasketel.

Wat is de nieuwe gasketelwetgeving?

De nieuwe gasketelwetgeving is bedoeld om huiseigenaren te beschermen tegen de gevaren van koolmonoxidevergiftiging en om de CO2-uitstoot te verminderen. Het decreet schrijft voor dat alle gasketels van 70 kW of minder een jaarlijkse ketelreiniging moeten krijgen en uitgerust moeten worden met een rookgasanalyser of gaslekanalysator. Daarnaast is er nu ook verplichte muurventilatie voor nieuwbouw- en gerenoveerde gebouwen om de veiligheid rond het gebruik van gasketels te verbeteren.

Waarom is het belangrijk om te voldoen aan de nieuwe gasketelwetgeving?

Het is belangrijk om te voldoen aan de nieuwe gasketelwetgeving omdat het niet naleven hiervan kan leiden tot strafrechtelijke vervolging, boetes en in het ergste geval koolmonoxidevergiftiging. Gasketels zijn een potentiële bron van koolmonoxidevergiftiging als ze niet op de juiste manier worden onderhouden. Een gasketel die niet voldoet aan de nieuwe gasketelwetgeving is een potentieel gevaar voor uw gezondheid en veiligheid.

Hoe kunnen meetinstrumenten van Testo.com u helpen voldoen aan de gasketelwet?

Meetinstrumenten van Testo.com zijn nodig om u te helpen voldoen aan de nieuwe gasketelwetgeving. Het assortiment van Testo.com omvat draagbare analysers, gaslekdetectoren en thermometers die zijn ontworpen om u te helpen de emissies van uw gasketel te monitoren en te meten en om eventuele problemen te identificeren. De Testo 300 Longlife rookgasanalyser bijvoorbeeld, is ontworpen om langdurig en betrouwbaar te werken en is speciaal ontworpen voor de nieuwe gasketelwetgeving. Een dergelijk meetinstrument helpt u om de werking van uw gasketel te optimaliseren en de uitstoot van schadelijke stoffen te verminderen.

Waar kunt u meetinstrumenten van Testo.com kopen?

U kunt meetinstrumenten van Testo.com kopen op hun website. Het bedrijf staat bekend om hun hoge kwaliteit meetinstrumenten waardoor zij wereldwijd bekend zijn. Ze hebben zelfs erkenning ontvangen op de reddingsmissie van een team van mijnwerkers in de Chileense mijnramp. Naast meetinstrumenten van hoge kwaliteit, bieden ze ook uitgebreide klantenservice en technische ondersteuning, waardoor ze een van de marktleiders zijn in de meetinstrumentenindustrie.

De nieuwe gasketelwetgeving is bedoeld om huiseigenaren te beschermen tegen de gevaren van koolmonoxidevergiftiging en om de CO2-uitstoot te verminderen. Voldoen aan deze wetgeving is een must voor de veiligheid van uw gezin en de betrouwbaarheid van uw gasketel. Meetinstrumenten van Testo.com zijn speciaal ontworpen om u hierbij te helpen en om de werking van uw gasketel te optimaliseren. Koop vandaag nog meetinstrumenten van Testo.com voor een veilige en wettelijke werking van uw gasketel.