Kies jij voor nespresso capsules bestellen of koop jij ze liever in een fysieke winkel? 

Koffie

Waarschijnlijk heb je er vast wel eens van gehoord. Nespresso koffie. Nespresso koffie bestaat uit verschillende soort. Zo heb je hele sterke koffie cups, maar ook cups met een mildere smaak. Er is voor ieder wat wils! Maar waar gaat jouw voorkeur naar juist? Ga jij liever jouw nespresso capsules bestellen online? Of kies je er toch voor om naar een fysieke winkel te gaan en om die beleving weer opnieuw te beleven? 

Waarom capsules kopen in een fysieke winkel?

Wanneer je Nespresso capsules in een van de fysieke winkels gaat kopen heeft dit niet alleen voordelen voor jezelf, maar ook voor de wereld. Daar waar je zelf in de winkel terecht kunt voor een hele ervaring en nieuwe smaken kunt ontdekken, ben je ook goed voor de wereld. Wanneer je kiest voor nespresso capsules bestellen komt er namelijk veel uitstoot bij kijken. Alle extra’s die nodig zijn om jouw pakket thuis te bezorgen laten een negatieve voetdruk achter op de wereld. Wees dus een beetje bewuster van wat je doet en denk een beetje aan de wereld. Daarnaast kun je tijdens een bezoek aan een fysieke winkel ook je gebruikte cups meenemen. Deze kunnen weer recyclet worden waardoor er ook materiaal bespaard blijft bij het produceren van nieuwe cups. 

De lekkerste koffie thuisbezorgd

Het kan natuurlijk zo zijn dat je geen tijd hebt om een bezoek te brengen aan een fysieke winkel. Je bent bijvoorbeeld druk met werken en wanneer je eindelijk weekend hebt, heb je andere verplichtingen. Dan moet je er toch echt voor nespresso capsules bestellen kiezen. Tegenwoordig kun je namelijk alles bij je thuis laten bezorgen, ook je koffie! Online kun je bij verschillende aanbieders een ruim assortiment vinden van cups die in jouw apparaat passen. Ook kun je verschillende smaken in een keer bestellen zodat je een beetje kunt variëren. Mocht je er na het plaatsen van je bestelling toch achter komen dat je de hele ervaring mist. Dan kun je altijd nog tijd vrijmaken om in het weekend een bezoekje te brengen aan een van de vele fysieke winkels.