Bedrijfskleding borduren

Geborduurde kledingstukken zijn voor vele bedrijven extreem handig, of het nu gaat over promotiekleding of werkkleding, geborduurde kleding heeft vele voordelen. De kleding zorgt namelijk voor reclame zodra een eventuele toekomstige klant de kleding ziet, ook zorgt de kleding voor een herkenbare uitstraling voor het bedrijf, door middel van bijvoorbeeld een huisstijl. Als gevolg hebben veel bedrijven interesse in geborduurde kleding en is bedrijfskleding borduren erg aangeraden, je kan je kleding laten borduren bij bijvoorbeeld bedrijfskleding Apeldoorn.

Waarom borduren?

Veel mensen vragen zichzelf af of ze kleding niet gewoon beter kunnen bedrukken in plaats van borduren, maar helaas is bedrukken op veel vlakken niet zo duurzaam als dat borduren is. Daarnaast heeft borduren vaak een best luxe aanzien en wordt daarom ook vaak gekozen bij bedrijfskleding met een representatieve uitstraling. T-shirts en andere dunne kleding wordt afgeraden, dit kom omdat de borduring er niet goed in kan trekken, de borduring kan hier dus ook niet goed op hechten en zal snel loslaten, in dit geval is bedrukken beter. Bij het bedrukken wordt wel een stuk vaker voor kleding van korte periode gekozen. 

Dit maakt bedrukken vooral interessant voor promotiekleding, sportkleding en tijdelijke werkkleding. Ook wanneer je een logo hebt met fijner lijnen en letters, kan bedrukken een betere optie zijn. Daarnaast is bedrukken vaak goedkoper, maar borduren wordt nog steeds het meest aangeraden, omdat borduren erg duurzaam is en dat betekent ook dat je op langere duur geen nieuwe bedrijfskleding hoeft aan te schaffen. 

Uitstraling

Verder heeft geborduurde/bedrukte kleding ook de juiste uitstraling op het gebied van herkenning, Met de huisstijl van jouw bedrijf herkennen klanten je bedrijf een stuk sneller. Geborduurde kleding zorgt dus ook voor reclame. Bovendien is promotiekleding ook een echte aanrader, door gratis promotiekleding uit te delen zorg je voor een snelle reclame en zorg je ervoor dat veel mensen jouw logo zien. 

Hoe wordt kleding geborduurd

Met de moderne techniek van nu kan kleding erg makkelijk geborduurd worden. Met behulp van naald en garen kan een logo of afbeelding snel genaaid worden op verschillende soorten textiel. Borduren geeft een zeer duurzame afwerking en blijft dan ook kwalitatief perfect, ook na veel wasbeurten. Dit maakt borduren dan ook zeer uitermate geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfkleding. Een duurzame methoden en de garen die gebruikt worden zijn wasbaar tot 95 graden Celsius, verder ook chemisch te reinigen en tevens ook te strijken. Veel bedrijven beschikken over meerdere machines om zo op de beste manier te kunnen borduren. 

Verschillende (textiel) stoffen

Een geborduurde jas is een betere keuze dan een geborduurd shirt, daar zijn de meeste mensen het wel over eens, dit komt omdat borduren dus op sterk materiaal moet worden gedaan. Op shirt borduren is zeker nog steeds een optie, maar is wel afgeraden omdat de stof van bijvoorbeeld T-shirts niet sterk genoeg is om op geborduurd te worden, maar een jas borduren is wel erg slim omdat je dan zeker weet dat er voor een lange tijd de geborduurde jas ook geborduurd blijft.